Miben segíthet Önnek a dietetikus?
A dietetikus olyan élelmezési és táplálkozási szakember, aki a táplálkozástudomány eredményeit alkalmazza a betegek és egészségesek élelmezése, valamint a prevenció (megelőzés) területén. Szűrőprogramunk során kiemelt betegeink egyéni táplálkozási tanácsadás keretében kaphatnak segítséget az életmódváltásban. Ne csupán az orvosságokban keresse a gyógyulást! Jöjjön el, ismerkedjen meg az egészséges alapanyagok felhasználhatóságának sokszínűségével.Hartmann Gabriella
dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, szakértő
Szerződött partnerünk

A dietetikus segít a betegeknek, a betegségüknek megfelelő diéta kialakításában, az egészségeseknek az egészségük megőrzésében, sportolóknak pedig a teljesítmény fokozásában. A dietetikus által adott tanácsok, javaslatok tudományos eredményeken alapulnak, nem pedig a szomszédtól, ismerős ismerősétől vagy egyéb nem hiteles forrásokból származnak. A dietetikus a tanácsadáson túl, nyomon követi a beteg diétájának alakulását, segít a felmerülő diétával kapcsolatos problémák megoldásában. Ha szükséges kapcsolatot tart fent a beteg kezelőorvosával.

Magyarország lakosságának egészségügyi helyzete is indokolja a dietetikus szakma előtérbe kerülését. A leggyakrabban előforduló halálozási okok jelentős része megelőzhető lenne a lakosság tudatos táplálkozásával, az egészséges életmód betartásával.


Piliscsaba
Rendelő címe
2081 Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky út 43.
Rendelés
K: 08:00-10:00
K: 12:00-16:00
Dietetikus telefonszáma
+36/30-377-24-09
előjegyzés alapján

Pilisjászfalu
Rendelő címe
2080 Pilisjászfalu Tulipán utca 3.
Rendelés
K: 10.00-12.00
Dietetikus telefonszáma
+36/30-377-24-09
előjegyzés alapján

Hasznos oldalak

Étrendek


"Generációk szűrése a piliscsabai és jászfalusi lakosság egészségéért"

A "Három generációval az egészségért program" -nak köszönhetően a szűréseken való részvétel után szolgáltatásainkat díjmentesen veheted igénybe. Gyere el Te is csatlakozz hozzánk, mert mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez.